Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kristály HÁROMSZÖG - áldás

Átlagos értékelés: Nem értékelt

SIKERre, ELÉGEDETTSÉGre, ÖRÖMre, BÁTORságra KÓDolt, Bükkszentkereszten, a Boldogasszony kövénél, meditatívan, egyedileg behangolásra kerülő, a test – lélek – szellem egyensúlyára törekvő áldást hozó kristály ékszer.

Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Az ÁLDÁS KRISTÁLY kollekció legújabb darabja:

Háromszög forma: a test, az elme és a lélek kombinált erejével áll összefüggésben. Az alapvető erők egyensúlyát jelképezi:
•    anya, apa, gyermek
•    múlt, jelen és jövő
•    születés, felnőttkor, halál
•    test, lélek, elme.
Az ősi hit szerint a háromszög egy férfi napszimbólum, mely a tüzet, az Istenséget, az életet, az elmét, a harmóniát és a gazdagságot jelképezi. A lefelé fordított háromszög feminin és Holdszimbólum, az anyaföldet, a vizet, az esőt és az áldást jelképezi.

Miben segít neked a háromszög szimbólum?
-    segíti a test | lélek | szellem harmóniába kerülését
-    segíti a harmadik szem megnyílását
-    segít elmélyedni a valódi spiritualitásban
-    segít hasznodra fordítani a benned rejlő, titkos tudást
-    segít a harmónia folyamatos fenntartásában

Amennyiben keresed a harmóniát, azt belül kell megtalálnod, s erre a szimbólumra van szükséged a Kristályharmonizáció kristályaival egyesítve.

A szerencsevonzó, harmonizáló ékszert kérheted:
- delfin kapoccsal - így felakaszthatod táskára, kulcstartóra, nyakláncra is
- akasztós fülbevaló alappal, azaz a füled dísze lehet bármikor
(megrendelésnél a megjegyzés menübe írd be a választásodat, ha ez kimarad, akkor delfin kapoccsal küldjük.)


SIKERre, ELÉGEDETTSÉGre, ÖRÖMre, BÁTORságra KÓDolt, Bükkszentkereszten, a Boldogasszony kövénél, meditatívan, egyedileg behangolásra kerülő, a test – lélek – szellem egyensúlyára törekvő áldást hozó kristály ékszer.
KIZÁRÓLAG ebben a webáruházban kapható, EGYEDI termék
, 2017-re, pozitív eredményre, egészségre, áldásra hangolva.


Saját részre, vagy különleges meglepetésként is szolgálhat bármilyen alkalomra az egyedileg kódolt, harmonizáló ékszer. Igazi családösszetartó szerepet kaphat, erősíti a szülő-gyermek és a testvérek közti kapcsokat. Legyen belőle mindenkinek egy! Táskában, zsebben, ékszerként viselve.


Az ékszer (talizmán, kabala) 12 féle gyógyhatású ásvány (kristály) felhasználásával, figyelemmel, odaadással, valamint rengeteg szeretettel készül. Egyedi méretben is elkészítjük, kérlek, ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon.


A testi, lelki és szellemi harmonizálás egyik legeredményesebb módszere a kristályok energiájának, rezgéseinek segítségül hívása. 80000 éve kezdték használni őseink, - nem véletlenül, hanem azért, mert ők pontosan tudták, micsoda energia rejlik a kövekben. A kristály energiája együtt rezeg az élő szervezettel, de még az élettelen tárgyakkal is. Ezen energiákat sokrétűen tudjuk hasznosítani, s képesek vagyunk közvetlen kapcsolatba kerülni velük. A meditatív módon történő behangolással az ásványok ereje, hatása megsokszorozódik, ráadásul meg is hosszabbodik!

Skype elérhetőség