Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Termékenység kitűző - Gyermekáldáshoz

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Sok éves tapasztalatom és sikeres fogantatások elősegítésének sokasága után megalkottam a Termékenységi kitűző ékszert, három csodás kristály kombinációjával.

1 darab: 4990 Ft

Elérhetőség: Elfogyott

Leírás és Paraméterek

Termékenység kitűző - szívcsakrához

A kristályok csodás hatása elősegíti a baba megérkezését!

Sok éves tapasztalatom és sikeres fogantatások elősegítésének sokasága után megalkottam a Termékenységi kitűző ékszert, három csodás kristály kombinációjával.

Hiszem és vallom, hogy az általam megalkotott és létrehozott Kristályharmonizációs technika maximális segítséget ad a különféle lelki, szellemi és testi gondok, elakadások feloldásához, - így a vágyott gyermekáldás megérkezéséhez is.

Használd ezt a csodás ékszert közvetlenül a szívcsakrához helyezve, és figyeld meg, ahogy a kristályok harmonizálják  testedet, lelkedet, s meglepő gyorsasággal válsz befogadóvá, s leszel anya.

A rózsakvarc, ametiszt és holdkő triója lendületet ad, feltölt, összhangba hoz. Javítják a koncentrációt, segítik utad bejárást, elfogadást. Örömmel töltenek fel, kitárják a kaput közted és a vágyott gyermek közt, hogy az egymásra találás gyorsan és könnyen menjen.

Ami eddig akadály volt, az végre elhárul - a tested, a lelked és a szellemed egyensúlyba kerül, így a fogantatás is könnyűvé válik.

Rendelj mellé Fogantatási naptárt!


A Termékenység kitűző ruhára tűzhető alappal készül.


Rendelhető fülbevalóként is, kettő darab rendelésével. Ez esetben a megrendelés leadásakor írd bele a "megjegyzés" rovatba, hogy bedugós vagy akasztós fülbevaló alappal kéred.


Amennyiben az ékszert és a naptárt együtt rendeled meg, a megjegyzés részbe feltétlenül írd bele a születési év, hónap, nap, óra és perc adatokat. A naptárt e-mail-ben küldöm az összeg beérkezése után, az ékszer átvehető személyesen, vagy futárszolgálattal, postai díjjal együtt.


Fontos! A termékenységi ékszer nem oldja meg és nem kínál gyógyulási alternatívát szervi eredetű medőség kiküszöbölésére.

Skype elérhetőség