Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Születési Időkorrekció - horoszkóphoz

Ár:
6.000 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Egy komoly, teljes körű és átfogó asztrológiai elemzés, korrekt előrejelzés alapját a születési idő pontossága, illetve pontosítása biztosítja.

A születési Időkorrekció + egy éves asztrológiai elemzés esetén az időkorrekció 6,000 Ft helyett csak 4,000 Ft!

Elérhetőség: Raktáron
Születési időkorrekció:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Születési idő pontosítása, azaz korrekció + 1 éves asztrológiai elemzés

Egy komoly, teljes körű és átfogó asztrológiai elemzés, korrekt előrejelzés alapját a születési idő pontossága, illetve pontosítása biztosítja. Az aszcendens meghatározás különösen fontos, így elkerülhetetlen a születési időkorrekció. Amennyiben a születési adatok valószínűleg nem megbízhatóak, valamiért pontatlannak tűnnek, akkor a személyiség elemzés és a bolygók horoszkóp házhelyzete is változhat, így a várható életesemények előrejelzésébe, időzítésébe akár jelentős hiba is  csúszhat. Ezt el tudod kerülni!

Ahogy nekem sem mindegy, milyen információval látlak el, neked sem lehet mindegy, hogy csak tapogatódzom a félhomályban, vagy el tudom húzni a függönyt és világosságot gyújtok. Egy éves prognózis során több hónapnyi eltérést is eredményezhet az, ha hibás születési óra és perccel dolgozunk. És ha csupán időről beszélnénk, de itt minőségekről és sok másról is szó van! A bolygók házakban elfoglalt helyzetének jellemzőnek kell lennie az adott életterületre. A bolygók a ház uraként is szolgálnak, és bizony az egész életre vonatkozó életeseményeknek is be kell valamikor következniük. Nagyon nem mindegy, hogy egy Mars a hármas házban volt a születéskor, vagy ugyanazon a napon az MC-n ül és a tizes házban található. Egy nem asztrológusnak ez semmitmondó különbség. Egy asztrológusnak az egyik fekete, a másik fehér. Egy bolygó egy adott házban jelezhet betegséget, fogyatékosságot. Ugyanez a bolygó egy másik házban jelezheti az egyén makkegészséges állapotát. Ugye neked sem mindegy, hogy mit hallassz, ha már rászánod az időt és az energiát egy asztrológiai elemzésre?

Megfelelő összevetések és számítások segítségével a Te születési időd is meghatározható 95% feletti pontossággal.

Mi szükséges hozzá?

Minimum 5, de inkább 6-7 jól körbeírt, az életedet meghatározó esemény dátuma szükséges, a megnevezésükkel együtt, úgy mint:

  • diploma szerzés
  • barátság vagy párkapcsolat kezdete, vége, szakítás, válás, kibékülés
  • jelentős vizsgák időpontjai
  • vállalkozás indítása
  • lakhely változtatás
  • nagyobb betegség, baleset, műtét kezdete | időpontja
  • közeli hozzátartozó halála
  • stb.

Csak a téged valóban és közvetlenül érintő eseményeket sorolj fel, év, hónap és nap megadásával, vagy legalább év és hónap felsorolásával. A "valamikor 2006 körül" nem elégséges.

A napszak megadása nagy segítség, legalább annyi, mint "hajnalban 4-6 között", vagy "déli harangszó környékén", esetleg "esti szürkület volt", stb.

Az adatokat a megrendelés következő lépésénél a megjegyzés menübe írd, vagy küldd el közvetlenül e-mailben a nora (kukac) szatmarinora.hu címre.

Mit tartalmaz és mit nem?

Az időkorrekció mindösszesen kb. 1,5 oldalas, tartalmazza a kiszámolt és korrigált születési időt, a születési képletet és a bolygók pozícióját. Nem tartalmaz részletes leírást, elemzést és/vagy előrejelzést. Ez utóbbiakat teljes körű elemzés keretében lehet igényelni.


Jelenleg csak szóbeli (személyes vagy online, pl. Skype, Viber, telefon) konzultációkat vállalok.

Az időkorrekció eredményét e-mailben elküldöm, konzultációval együtt szóban mondom el.

Teljesítési idő: max. 2 munkanap


Amennyiben csak ezt a terméket rendeled meg, úgy az átvétel módja "személyes vagy online átvétel", kérlek, ezt az opciót válaszd, ne a postázást.

Skype elérhetőség