Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szemináriumi jegy

Ár:
2.500 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

MAGYARORSZÁG AZON RENDEZVÉNYE, MELY A SPIRITUÁLIS ÚTKERESŐNEK SZÓL. GYAKORLATI ÚTMUTATÁST ADUNK NEKED 2017-RE AHHOZ, MIKÉNT KELL FEJLŐDNÖD ITT ÉS MOST, HOGY MÁR HOLNAP BOLDOGABB LEGYEN AZ ÉLETED.

Elérhetőség: Elfogyott

Leírás és Paraméterek

Szatmári Nóra és az Ezoterikus Kalendárium 2017 bemutatja:

MAGYARORSZÁG AZON RENDEZVÉNYE, MELY A SPIRITUÁLIS ÚTKERESŐNEK SZÓL. GYAKORLATI ÚTMUTATÁST ADUNK NEKED 2017-RE AHHOZ, MIKÉNT KELL FEJLŐDNÖD ITT ÉS MOST, HOGY MÁR HOLNAP BOLDOGABB LEGYEN AZ ÉLETED.

Ébreszd Fel a Benned Rejlő, Titkos, Teremtő Erőt!

2017-ben engedj teret a teremtésnek. A Te teremtésed magvetéssel kezdődik!

2017 A MAGVETÉS ÉVE!

AMIT ELVETSZ, AZ KI FOG CSÍRÁZNI!

Hangzatos elméletek és filozofikus gondolatok helyett... miért érdemes eljönnöd?

Kattints ide a részletekért, programlistáért, előadókért!

  • Szemináriumi jegyet csak előrefizetéssel tudunk biztosítani! A helyszínen nincs jegyárusítás, a belépésedet kizárólag akkor tudjuk szavatolni, ha a jegyfoglalást fizetéssel erősíted meg.
  • Fontos: aki kalendáriummal együtt vásárol(t) jegyet, kérjük, lehetőleg a rendezvényen vegye át a könyvet 2016.11.06-án. Ez a szisztéma 2015-ös rendezvényünkön is remekül működött, és az adminisztrációt is megkönnyíti számunkra, - köszönjük a megértést.
  • A Belépőjegy szabadon átruházható. A Vásárló a Belépőjegyet csak akkor adja át más személynek, ha az új jegybirtokos a Rendezvényszervező feltételeit az eredeti Vásárlóhoz hasonlóan elfogadja. A vásárlás a „Fizetés” gomb megnyomása előtt bármikor, következmények nélkül megszakítható. Ezt követően a Vásárlót a 17/1999. (II.5.) kormányrendelet 1. §. (4) b) bekezdése alapján a Belépőjegy értékesítési szolgáltatás igénybe vételétől való elállási jog nem illeti meg. A Szolgáltatónak nem áll módjában sem a Belépőjegyet visszaváltani, sem a vásárlás értékét visszatéríteni.

Skype elérhetőség

Termék címkék: előadás, rendezvény