Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Személyes konzultáció - ONLINE is! (15/25/55/85 perc)

Ár:
15.000 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Online konzultációkat hétköznapokon vállalok, 07:30 és 15:45 között. Szerdán 18:30-ig. Ennek formája: telefon, Skype, Viber, Messenger.

Késő esti és hétvégi felár: 50% (csak előzetes egyeztetéssel)

KÉRLEK, ITT VÁLASZD KI, HOGY MELYIK CSOMAGOT SZERETNÉD MEGRENDELNI!

A részletes információkat a leírásban találod meg!

Elérhetőség: Raktáron
Konzultációs csomagok:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

55 perces személyes, vagy online konzultáció - Asztrológia / Tarot / Névelemzés

Küldetésem megértetni a segítséget kérőkkel, hogy a lényeg, a tudás, a képesség bennünk van. Bármit elérhetünk, ha hajlandóak vagyunk tenni az adott dologért.

Két évtizedes szakmai tapasztalatom erős hátteret ad a hatékonysághoz, a látványos fejlődéshez, a megfogható eredmények eléréséhez.

A tanácsadás folyamatát tudatosan felépített technikával végzem. A partnerrel együtt gondolkozva inspirálom őt, biztatom, hogy rejtett képességeinek, készségeinek adjon teret, fejlessze azokat.


Ez a különbség az egyes konzultációk között:

* 15 perc: egy konkrét témakör, konkrét kérdéssel. Pl. hogyan alakul ebben az évben az üzleti életem / vállalkozásom / karrierem? Példát erre itt találsz! (Csak online!)

* 25 perc: elsősorban azoknak ajánlom, akikkel már volt konzultációnk, ismerjük egymást és az adott pillanatban 2-3 rövid, konkrét kérdésük van. (Csak online!)

* 50-55 perc: azoknak ajánlom, akikkel már volt / még nem volt konzultációnk, esetleg ismerjük egymást és az adott pillanatban 5-6 konkrét kérdésük van. Csak a konkrét kérdések tekintetében részletes elemzés, minden témakört nem tudunk érinteni. (Csak online!)

* 85 perc: azoknak ajánlom, akikkel most találkozom először, nem ismerjük egymást, és szeretnék látni, hogy honnan jöttek, hol tartanak, merre mennek, milyen zsákutcákba futnak be újra és újra, mit tehetnek ez ellen. Mit tesznek / nem tesznek jól, mibe fogjanak, merre haladjanak tovább. További konkrét kérdésekre is van idő. Nagyon részletes, alapos elemzés. (Személyes és online konzultáció)

NÓRÁról tudj meg többet itt!

Kövesd NÓRA ASZTRO blogját itt!

Kövesd NÓRA TAROT blogját itt!
 

Skype elérhetőség