Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Pályaválasztási tanácsadás

Ár:
15.000 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Az elmúlt időszakban - évről évre - megszaporodott azon szülők száma, akik felnövőben lévő csemetéjük számára szeretnének egy kissé szokatlan, egyedi módszert elérhetővé tenni - továbbtanulási és pályaválasztási metódusok terén. Van alternatíva!
Elérhetőség: Raktáron
pályaválasztás:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Én nem töltetek ki senkivel teszteket, nem böngészek középiskolai és felsőoktatási intézmény-listákat. Nem tervezem meg a következő 20 évet, nem segítek felkészülni az iskolaváltásra, nem kínálok ezekhez kapcsolódó képzéseket és nem vagyok képzett pszichológus sem.

Amit viszont biztosítani tudok azoknak, akiknek van némi elképzelésük a jövőjükről, és azoknak akiknek egyáltalán semmilyen tervük sincsen, és ezen kérdésekre keresik a válaszokat:

  • Még nem rendelkezel pályaelképzeléssel?
  • Nem tudod, hogyan hozd meg a továbbtanulási döntést?
  • Most, vagy ráérsz a következő esztendőben?
  • Bizonytalan vagy saját magaddal (személyiségeddel, képességeiddel, kompetenciáiddal) kapcsolatban?
  • Félsz meghozni egy döntést, tartasz ennek a sikertelenségétől?
  • Úgy véled, rosszul választottál, módosítani szeretnél?
  • Tanulással, továbbtanulással, életpályatervezéssel összefüggő szürke köd ölel körbe?
  • Tele vagy aggodalmakkal, kételyekkel, dilemmával?
  • Nem szeretnéd, ha a szüleid döntenének helyetted?

Januárban, februárban, majd pedig június és július során rengetegen keresnek meg. Először a "Hova jelentkezzek, mi legyen az első helyen?" kérdés foglalkoztatja a tinédzsereket, aztán nyár elején jön a "Biztos jól döntöttem???" kérdés.

Az asztrológiai radixban egyértelmű választ kapunk arra, hogy milyen irányban induljon el a kérdező. Lássuk be, nagyon nem mindegy, hogy orvosi vagy mérnöki karra jelentkezik. Láttam olyan élethelyzetet, ahol a fiatal lány utálta már annak a gondolatát is, hogy ő gazdálkodási szakember legyen, csak a szülők erőltették ezt. Ilyenkor én kerülök kereszttűzbe, és próbálok közvetíteni a két fél között, nagyrészt pozitív végeredménnyel. Fontos, hogy a szülő belássa, nem azzal tesz jót, ha diplomát akar kicsikarni a gyermekből, hanem azzal, ha segíti a titkos, vágyát elérni. És ha az út hosszú vagy épp göröngyös, és a gyermek háromszor is mellékvágányra téved... hát hagyni kell bukdácsolni. Ugyanakkor ha eljönnek hozzám - közös akarattal, nem erőszak árán! -, akkor az asztrológia és a Tarot, valamint akár a grafológia és a rajzelemzés megmutatja a mélyen meghúzódó vágyakat, a készségeket és képességeket, azt, hol tud a gyermek elköteleződni.

További részleteket és élménybeszámolókat itt olvashatsz!

Milyen módszerrel dolgozom?

Asztrológiai születési képlet (radix) elemzés: személyiség, mentalitás, elköteleződés, hajlandóság a tanulásra, fejlődésre, stb.
Tarot - konkrét kérdések: Melyik iskola, mely szak? Melyik legyen az első? Esetleg van, amit alapból kihagyjak? stb, stb.
Grafológiai vagy rajzelemzés: Az írásminta és a helyszínen megrajzolt kép tökéletesen megmutatja, mennyire felkészült az érdelődő, tényleg jó úton jár-e, vagy merőben más kompetenciái vannak, mint azt gondolja...

Pályaválasztási tanácsadás (55 perc): asztrológia és Tarot tükrében

Pályaválasztási tanácsadás (85 perc): asztrológia, Tarot és akár írás- vagy rajzelemzés segítségével.

Mindhárom témakört rendszeresen alkalmazom egyéb elemzések során, ebben a triumvirátusban azonban csak pályaválasztási tanácsadás esetén.

Időpont egyeztetés Nórához: +36 70 3116125

Skype elérhetőség