Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Műtéti időpont keresés, orvosasztrológia

Ár:
12.000 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Egyértelműen megfigyelhetõ, hogy egy műtét esetében a nehéz és alkalmatlan időpontok a gyógyulást lényegesen elnyújtják, erősítik a vérzést, növelhetik a fájdalmat, azaz heves utójelenségek léphetnek fel. Láttam már számtalan szerencsétlen utóéletű operációt. Egyszer például az érintett segítséget kért egy idő után az újabb műtéti időponthoz tőlem, és a be nem gyógyuló seb harmadik (!) felnyitásához megadott időpont után a probléma drámai gyorsasággal javult, 4 héttel később visszaállt a munkába - miközben előtte fél évig teljesen kiszolgáltatott volt, alig bírt ábra állni.
Elérhetőség: Raktáron
orvosasztrológia:
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Reggeli.hu - Születési időkorrekció Születési Időkorrekció - horoszkóphoz
6.000 Ft
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A műtéti időpontokat két módszerrel kereshetem.

  • Kapok egy listát a lehetőségekről, valamint pontos információt kapok a műtét jellegéről.
    • 30 perces konzultáció
  • Nincs dátum, azt kell meghatároznom, hogy kb. milyen időintervallumban lenne célszerű a műtét, valamint pontos információt kapok a műtét jellegéről.
    1. 30 percbe három hónap kivesézése fér bele.
    2. 60 percbe hat hónap kivesézése fér bele.
    3. 120 percbe egy év kivesézése fér bele.

Nem csak a Hold dönti el egy műtét kimenetelét, hanem az egész csillagos égbolt. Testi beavatkozásoknál figyelembe veszem a Mars pozícióját is, mert ez a planéta az operációk képviselője. A fogaknál a Szaturnusz játszik nagyobb szerepet, Merkúr és Uránusz az idegekkel kapcsolódnak össze, Vénusz a vesékkel, stb. Figyelembe kell venni a planéták fiziológiai megfeleléseit a testtájakkal és az egyes szervekkel.

Minden quadrát, szembenállás és egyéb nehéz együttállás feszültségekkel és merevségekkel jár együtt, amik negatívan hathatnak a kimenetelre. Nem ragozom és végképp nem ajánlom, hogy valaki hozzánemértőként, "olvastam már pár cikket erről" felfogással maga kezdje el kijelölgetni a jónak vélt időpontokat. Ilyen helyzettel is találkoztam. Egy alkalommal az érintett hölgy szánta-bánta, hogy nem keresett meg egy asztrológust, már csak az elgennyesedett seb után kutatott megoldás után nálam, és feküdt újra műtőasztalra. Érdekes... 6 hét múlva már ismét sportolt és dolgozott.

NÉGY OPCIÓ közül lehet választani:

Műtéti időpont választás: 10,000 Ft (szóban, 30 perc)

Műtéti időpont keresés, 3 hónap: 10,000 Ft (szóban, 30 perc)

Műtéti időpont keresés, 6 hónap: 13,000 Ft (szóban, 60 perc)

Műtéti időpont keresés, 12 hónap: 20,000 Ft (szóban, 120 perc)

A témáról bővebben olvashatsz a blogomban, itt!

Skype elérhetőség