Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Optimista kártya, kiskönyvvel

Ár:
2.990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Hangulatunkért, érzéseinkért elsősorban mi magunk vagyunk a felelősek. Ezt persze könnyű mondani, elhinni és eszerint élni a mindennapjainkat viszont annál nehezebb. Néha nem is sikerül. Kellenek bizonyos praktikák hozzá!

Itt válaszd ki, hogy melyik csomagot kéred!

Elérhetőség: Raktáron
Itt válaszd ki:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Optimista kártya és kiskönyv

Olvasd el az anyakanyar.hu véleményét az Optimista kártyáról itt!

Szabadulj meg a negatív gondolatoktól, tedd szokássá a sikert!

Eddig azt hitted optimista vagy? Lehet, hogy nagyot tévedtél!

15 évvel ezelőtt rá kellett döbbennem, hogy az optimizmus nem egyenlő a vágyakkal, vágyképekkel, fantáziálással. Sokszor mertem lyukas vödörrel a vizet, azt hittem, ennek így kell lennie, a dolgok csak úgy megtörténnek, nekem pedig el kell tűrnöm, hogy mások áttapossanak rajtam, kihasználjanak, vagy visszaéljenek jó szándékommal!

ELEGEM LETT EBBŐL! Te is ugyanígy érzel most?

RENDELD MEG MOST 2-t fizet 3-at vihet akcióban!!

Nos, akkor tudd, már biztos nem járunk egy cipőben, mert nekem átalakultak a gondolataim, nem tudok pesszimistán gondolkodni, sőt, egyenese töröltem ezt a szót a lexikonjaimból.

Megálmodtam az "Optimista cetlik a falra!" állapotot, s elkezdtem szembemenni a sikerrel 2000-ben!


Mindegy vágyamat, álmomat, reményemet papirfecnikre írtam fel, s körberagasztgattam velük a lakást. Bárhová mentem, csak jó dolgokat olvastam! "Sikerülni fog!" "Képes vagyok rá!" - és társait. Kedvencem a "Sikerért indulok most útnak!" volt, mely az ajtóm belső részén lógott. Elkerülhetetlen volt, hogy útra kelvén, ne olvassam el rendszeresen!

Ez a kártyacsomag már 2008-ban elkészült. Sem asztrológiailag, sem számmisztikailag nem volt alkalmas az idő a nyilvánosságra hozatalhoz, de eljött 2010, amikor minden asztrális hatás tökéletesen megfelelt a bemutatásához.

TESZTELTEM három tucatnyi emberen!Összeboronáltam a környezetemből olyam embereket, barátokat, üzleti partnereket, szomszédokat, akiket "az ág mindig húz". Egy hétvége alatt átformáltam a gondolataikat, kezükbe nyomtam a kártyacsomagot és megkértem őket, teszteljék az optimista szakirodalmat, s mondják el véleményüket, ne kíméljenek.
ÍGY SZÜLETETT MEG A VÉGSŐ, 50 LAPOS KÁRTYACSOMAG VARIÁCIÓ!
...s elérkezett az idő, hogy Te is megkapd azt a tudást, amit tanfolyamokon, könyvekből, sikertréningek során nem tudtál magadévá tenni.

Garantálom, hogy ha beszerzed ezt a kártyacsomagot, 365 nap alatt 100%-os fordulatot vesz az életed. Mire vársz még?

Nem csak "remélem", vagy "szeretném" netán "bízom benne, hogy." - hanem ÁT AKAROM ADNI neked azt a tudást, amit magamnak dolgoztam ki, de ideje, hogy megosszam veled. Nem lehetek továbbra is "önző", akarom, hogy tudd és lásd, én hogy csináltam, miért lettem sikeres, miért sikerül az, amibe belefogok. Nem habzsolom az életet, csak abba kezdek bele, amiről tudom, hogy valóban meg akarom csinálni.

És még ennyi év után is használom a papírfecniket. Vagyis már nem! Mert kész a kártyacsomag!

Skype elérhetőség

Termék címkék: kártya, könyv, optimista, optimizmus