Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Névelemzés

Ár:
15.000 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Személyes Konzultáció Nórával
(telefon | Skype | Viber is) 55 perc

Elérhetőség: Raktáron
Itt válaszd ki:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Névelemzés (komplex) szolgáltatás KIZÁRÓLAG személyes vagy online konzultáció formájában kérhető Nórától (Skype, Viber, normál telefon)

Amennyiben csak ezt a terméket rendeled meg, úgy az átvétel módja "személyes vagy online átvétel".


Rövid, párkapcsolati elemzés írásban kerül kiküldésre (e-mail) | maximum 5 munkanapon belül.


Házasság esetén arról ad tanúbizonyságot a másik fél számára, hogy most már valóban hozzá- és összetartoztok. Egyes numerológusok úgy vélik, a születési névről való lemondás önmagad elvesztését jelenti. Mások úgy gondolják, hogy úgy vagy tökéletes, ahogy vagy, és nincs olyan, hogy “rossz név”. A válasz valahol félúton van…

Válás esetén, – ha a házasságnál volt névváltoztatás -, elkerülhetetlen, hogy a múltat elereszd… Ez pedig nem működik másképp, mint úgy, hogy lemondasz a férjezett nevedről. Akkor is, ha bizonyos ideig sikeresebbnek, boldogabbnak érezted magad vele…

Képes vagy magadra győztesként gondolni? El tudod hinni, hogy lehet jobb, mint, ami most van? El tudod azt képzelni, hogy igenis SZERENCSÉS vagy az élet pedig egyenesen ÁLDÁS? Tudsz HÁLÁS lenni? Hajlandó vagy végre kilépni a komfort-zónádból, dolgozni a fejlődésért és nem megelégedni a középszerrel? Akkor kopogtass be az ajtómon, dolgunk van egymással!

Ha művésznév felvételről gondolkodsz, érdemes latba vetni, hogy mi a pontos cél, amit általa el akarsz érni. Mi tűnik kecsegtetőbbnek, energikusabbnak? Ha például elismerésre tettél szert saját, veled született neveddel, nagy kockázatot rejt egy új név. Ám, ha épp ezáltal akarod elérni a sikert, nagyon okosan, megfontoltan kell választanod!

Új családtag érkezik? Létezik-e számára megfelelő, minden szempontból sikeres név? Létezik bizony! Ám, szülőként beleeshetsz abba a hibába, hogy még meg sem született gyermekedet egészen különleges képességekkel akarod felruházni, és olyasmit várnál el tőle, amit nem biztos, hogy később nyújtani tud neked. Épp ezért fordulj hozzám, – ez esetben ez kiemelten fontos! Válasszunk együtt olyan nevet, ami energetikailag megfelelő egy III. évezredben születő baba számára.

berki

“Boldogság, Öröm, Csokiszírom♥ Örömmel jelentjük, hogy megtaláltuk kislányunk nevét amelyben nagy segítséget nyújtott a számmisztikai tábla:) és Szatmári Nóra” (2013.10.27.) Berki Natasa Zselyke neve is a segítségemmel lett kiválasztva. A Te gyermeked milyen nevet fog kapni?

Tényleg döntő lehet, hogy mi a cég neve? Hát, hogy a csudába ne! Egy cég – hacsak nem non-profit szervezet – arra születik, hogy nyereséget termeljen, fejlődjön, növekedjen. Az elmúlt években egyre nagyobb igény mutatkozik arra, hogy már az indulás is zökkenőmentes legyen egy gazdasági szervezet életében, hírneve gyorsan nőjön, elismertséget szerezzen és profitot termeljen. Ha a név energetikailag erősen hiányos, akkor nem fog eljutni a csúcsra, akkor sem, ha egyébként a legjobb alkalmazottak, a legkiválóbb ötletek és fejlesztések jellemzik. Számos céget segítettem hozzá a jó névválasztáshoz, és sokat láttam elbukni, mert rossz döntés született – nélkülem – az alapításkor. Változtatni sosem késő!

Skype elérhetőség