Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

MEGVÉDelek kristály karlánc

Ár:
5.990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
MEGVÉDELEK KRISTÁLY karlánc:

KRISTÁLY KARLÁNC: azért, hogy segítse a békesség, az egyensúly megteremtését és megtartását, az ötletek kiteljesedését, a stabilitás megteremtését, a lélek megnyugvását, a test gyógyulását, az elégedettség állapotának elérését. Csodás holdkő, különleges jáde, gyönyörűséges citrin, léleksimogató karneol, szerelmes ametiszt, áttetsző hegyikristály - hogy a mindennapok még szebbek, örömtelibbek, békésebbek legyenek.
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Miben segít neked a KRISTÁLYHARMONIZÁCIÓ és a KRISTÁLY KARLÁNC?
-    segít erőssé válni
-    segít a bajt és a kellemetlen embereket távol tartani
-    segíti megélni a nőiséget / férfiasságot
-    segít kitartónak lenni, célt elérni
-    segít nevetni, örülni, élni
-    segít hinni abban, hogy a világ jó most és még jobb lehet
-    véd a negatív entitásoktól, feléd irányuló mágiáktól

Amennyiben keresed a harmóniát, a belső békét, a szerencsét, és szeretnéd, ha a gondok, bajok, átkok, külső, negatív energiák messzire erkerülnének, akkor erre a KRISTÁLY KARLÁNCra van szükséged a Kristályharmonizáció kristályaival egyesítve.

 
SIKERre, ELÉGEDETTSÉGre, ÖRÖMre, BÁTORságra KÓDolt, egyedileg behangolásra kerülő, a test – lélek – szellem egyensúlyára törekvő áldást hozó kristály ékszer.
KIZÁRÓLAG ebben a webáruházban kapható, EGYEDI termék, örömre, pozitív eredményre, egészségre, áldásra hangolva.

Saját részre, vagy különleges meglepetésként is szolgálhat bármilyen alkalomra az egyedileg kódolt, harmonizáló ékszer. Legyen belőle mindenkinek egy! Táskában, zsebben, ékszerként viselve.

A KRISTÁLY KARLÁNC 6 féle gyógyhatású ásvány (kristály) felhasználásával, figyelemmel, odaadással, valamint rengeteg szeretettel készül. Egyedi méretben is elkészítjük, kérlek, ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon.

A testi, lelki és szellemi harmonizálás egyik legeredményesebb módszere a kristályok energiájának, rezgéseinek segítségül hívása. 80000 éve kezdték használni őseink, - nem véletlenül, hanem azért, mert ők pontosan tudták, micsoda energia rejlik a kövekben. A kristály energiája együtt rezeg az élő szervezettel, de még az élettelen tárgyakkal is. Ezen energiákat sokrétűen tudjuk hasznosítani, s képesek vagyunk közvetlen kapcsolatba kerülni velük. A meditatív módon történő behangolással az ásványok ereje, hatása megsokszorozódik, ráadásul meg is hosszabbodik!

Skype elérhetőség