Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kristályharmonizációs csomag: 24 alapkő + ajándék könyv

Ár:
29.990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
A kristályok energiái létező rezgések, Hippokratesz rendszerezte őket elsőként. Ma szerepkörük leginkább gyógyító, védő, segítő és szerencsekő formában jelenik meg. A Kristályharmonizáció című könyvemmel összhangban ebben a csomagban a 24 alapkő lelhető fel + a könyvet ajándékba kapod.
Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A kövek segítenek, adnak, oltalmaznak, emellett fontos céljuk a hiányzó energiák pótlása. Ezen apró csodák, pl. marokkő vagy karkötő formájában segíthetnek a nehezebb napokat átvészelni, energiával feltölteni téged, harmonikusabbá tenni gondolataidat.

A 24 darabos kristálycsomag mellé megkapod a Kristályharmonizáció című könyvemet ajándékba.

Ezen ásványok az én életemet mindig jó irányba terelték, önbizalmat adtak, lebeszéltek a negatív cselekedetekről, energiával töltöttek fel, meghozták a szerelmet, a munkát és az anyagi biztonságot életembe. Legyenek neked is támaszaid mostantól!

Mivel a világ mostanság a feje tetején áll, ezért meg kell találnunk mindannyiunknak azokat a biztos pontokat életünkben, melyekhez mindig bizalommal fordulhatunk!

24 alapkristály: mindegyike támogató, feltöltő, gyógyító, inspiráló, motiváló erővel hat, a könyvben pedig felleled a leírásukat, használatukat, más kövekkel közösen kifejtett hatásukat.

Skype elérhetőség

Termék címkék: ajándék, ásvány, ingázás, kristály