Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Két Ösvény Tarot kártya + könyv

Ár:
8.980 Ft
6.490 Ft
Kedvezmény: 28%
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Ebben a könyvben feltáródik néhány új, eddig rejtett irányvonal, s megmutatjuk, hogyan látjuk a teljes jelképrendszert, miként értelmezhetők bizonyos dolgok másképp, a III.évezredben.

A csomag tartalma a Két Ösvény Tarot kártya + A Tarot Titkos Ösvényei könyv

Elérhetőség: Raktáron
Itt válaszd ki:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Könyv: A TAROT TITKOS ÖSVÉNYEI és Kártyacsomag: KÉT ÖSVÉNY TAROT - 22 lap, Nagy Arkána

Minimelléklet: rövid összefoglaló füzet a kártyacsomagban

Tarot vetőabrosz:  90x90 cm-es, a könyvben található kirakásokat magán viselő terítő

Titok doboz: a teljes készletet elbujtató, gyönyörű doboz, amelyről senki nem fogja tudni, milyen kincs birtokában vagy. (hamarosan)

Kijelenthető, hogy a Tarot olyan tökéletesen, alaposan, részletesen és persze remekbe szabottan van megalkotva, hogy általa és vele bármi megmagyarázható. Az egész életünk komplett folyamata megvilágosodik vele és általa.

Ebben a könyvben feltáródik néhány új, eddig rejtett irányvonal, s megmutatjuk, hogyan látjuk a teljes jelképrendszert, miként értelmezhetők bizonyos dolgok másképp, a III.évezredben.

Olvass a kártyáról, a könyvről és az alkotókról bővebben itt!
 


A Nagy Arkána tábláinak megalkotója Vészabó Noémi.

A Tarot architektúrája olyan komplex összefüggéseket tár fel előttünk, melyek segítenek széles rálátást biztosítani a világ rendjére, ütemes működésére, a logikus körforgások struktúrájára és persze csodás titkokra.

Ebben a könyvben a történelmi eredet mellett, komplex összefüggéseket tárunk fel, persze nem marad ki a sorból a Nagy Arkána képi szimbolikájának ismertetése, azzal az értelmezéssel, melyet mi csatolunk hozzá.

Az asztrológia, a numerológia, a kabbala összefüggések és sok egyéb mellett elkerülhetetlen, hogy alkalmanként visszanyúljunk azokhoz a történelmi személyekhez, akik nagyban hozzájárultak az elmúlt 250 évben ahhoz, hogy a Tarot ne vesszen végképp a múlt homályába.

Skype elérhetőség

Termék címkék: kártya, könyv, tarot, tarotkártya