Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fogantatási horoszkóp

Ár:
4.990 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Babára vágysz? Régóta próbálkoztok és nem köröz a fejetek felett a gólya? Vagy csak most döntöttétek el, hogy bevállaltok egy csemetét, de szeretnétek jól tervezetten várni a picit?

KÉRLEK, ITT VÁLASZD KI, HOGY MELYIK CSOMAGOT SZERETNÉD MEGRENDELNI!

A részletes információkat a leírásban találod meg!

Elérhetőség: Raktáron
Időkorrekció:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Ha a fenti kérdésekre igen a válaszod, akkor a fogantatási és gyermektervezési horoszkóp nektek való! A Jónás módszerrel a termékenységi napok pontosan kiszámolhatóak...


Amennyiben csak ezt a terméket rendeled meg, úgy az átvétel módja "személyes vagy online átvétel", kérlek, ezt az opciót válaszd, ne a postázást. Postázást csak akkor, ha nyomtatásban kéred postaköltséggel.


Van valami misztikus egy gyermek fogantatása mögött, - egy külső szemlélő számára teljesen szokványos dolognak hathat, pedig a kozmikus erők is jelentős hatással bírnak.

Indiában még mindig vannak, akik követik az asztrológusok tanácsát, és a bolygómozgásoknak megfelelően választják ki az időpontot az ideális szexuális együttléthez, melynek meghatározásához a bolygók pillanatnyi pozícióját veszik figyelembe. A kozmikus hatások igenis beleszólnak abba a törvényszerűségbe, hogy a fogantatás nem történhet meg bármelyik órában, még erőteljes próbálkozás ellenére sem. India királyai és hercegei tudták és elismerték az idő fontosságát, ezért mindig asztrológus tanácsát kérték ki a megfelelő szexuális együttlét időpontjának meghatározásához, és csakis ekkor került sor aktusra a gyermekre vágyó párok között.

Az együttlét ideje, és pontos órája meghatározza a születendő gyermek nemét. Ezen dátumok kiszámítása a Holdfázis elméleten alapszik.

Olvass a naptárról bővebben itt, s gyere vissza rendelni!

Megrendelésnél a megjegyzés menübe írd be a születési év, hónap, nap, óra, perc adatokat, valamint a születés helyszínét.

Alap esetben e-mailben küldöm a naptárat, így az átvétel módjánál a "személyes átvétel" lehetőségét válaszd akkor is, ha átutalással, PayPal-al, bankkártyával fizetsz.

A fogantatási horoszkóp esetén egyéni adatok alapján egyéni szolgáltatást rendelsz meg, melyre 24 órán belüli küldési garanciát vállalok, így nincs lehetőséged arra, hogy az elemzés megrendelése és fizetése után a vásárlástól elállj.


Születési idő pontosítása, azaz korrekció

Egy komoly, teljes körű és átfogó asztrológiai elemzés, korrekt előrejelzés alapját a születési idő pontossága, illetve pontosítása biztosítja. Az aszcendens meghatározás különösen fontos, így elkerülhetetlen a születési időkorrekció. Amennyiben a születési adatok valószínűleg nem megbízhatóak, valamiért pontatlannak tűnnek, akkor a személyiség elemzés és a bolygók horoszkóp házhelyzete is változhat, így a várható életesemények előrejelzésébe, időzítésébe (fogantatási naptár esetében ez kiemelten fontos!) akár jelentős hiba is  csúszhat. Ezt el tudod kerülni!

Megfelelő összevetések és számítások segítségével a Te születési időd is meghatározható 95% feletti pontossággal.

Mi szükséges hozzá?

Minimum 5, de inkább 6-7 jól körbeírt, az életedet meghatározó esemény dátuma szükséges, a megnevezésükkel együtt, úgy mint:

  • diploma szerzés
  • barátság vagy párkapcsolat kezdete, vége, szakítás, válás, kibékülés
  • jelentős vizsgák időpontjai
  • vállalkozás indítása
  • lakhely változtatás
  • nagyobb betegség, baleset, műtét kezdete | időpontja
  • közeli hozzátartozó halála
  • stb.

Csak a téged valóban és közvetlenül érintő eseményeket sorolj fel, év, hónap és nap megadásával, vagy legalább év és hónap felsorolásával. A "valamikor 2006 körül" nem elégséges.

A napszak megadása nagy segítség, legalább annyi, mint "hajnalban 4-6 között", vagy "déli harangszó környékén", esetleg "esti szürkület volt", stb.

Az adatokat a megrendelés következő lépésénél a megjegyzés menübe írd, vagy küldd el közvetlenül e-mailben a nora (kukac) szatmarinora.hu címre. (Amennyiben időkorrekciót is kérsz, 2-3 napra van szükség az anyag elkészítéséhez, kérem türelmedet)

Az időkorrekció nem azonos egy teljeskörű elemzéssel, csupán a születés pillanatát pontosítom általa a további, korrekt elemzés(ek) elkészítéséhez.


Skype elérhetőség