Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Esküvői dátum naptár - 2 hónapos elemzés

Ár:
18.000 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Vajon érdemes kockára tenni azt a napot, amikor kimondod a vágyott igent? Mindegy milyen égi hatás alatt fogadsz örök esküt, vagy szeretnél a lehető legnagyobb égi áldás kíséretében átlépni új életedbe? Kockáztatsz vagy jó dátumot választasz?

KÉRLEK, ITT VÁLASZD KI, HOGY MELYIK CSOMAGOT SZERETNÉD MEGRENDELNI!

A részletes információkat a leírásban találod meg!

Elérhetőség: Raktáron
Esküvői dátum naptár:
Kapható választék:
Időkorrekció:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek


Amennyiben csak ezt a terméket rendeled meg, úgy az átvétel módja "személyes átvétel", kérlek, ezt az opciót válaszd, mivel e-mailben küldöm a naptárat.

Esküvői dátum naptár - asztrológiai, számmisztikai és holdnaptár elemzéssel, 2 hónapra

Vajon érdemes kockára tenni azt a napot, amikor kimondod a vágyott igent? Mindegy milyen égi hatás alatt fogadsz örök esküt, vagy szeretnél a lehető legnagyobb égi áldás kíséretében átlépni új életedbe? Kockáztatsz vagy jó dátumot választasz?

Rajtad múlik!

Asztrológusként és a numerológiában való jártasságom felhasználásával nagyon fontosnak tartom, hogy minden házasság előtt álló párnak segítséget nyújtsak abban, mikor a legideálisabb egy esküvőt megtartani, hogyan válasszuk ki a megfelelő dátumot, miért szabad vagy épp nem szabad egy adott napon egybekelni!

Mit veszek figyelembe? Mindig több módszer alapján elemzek:

- átnézem a nyugati asztrológiai konstellációkat
- megközelítem az egészet számmisztikai perspektívából
- mindezt körülöleli a Hold járása!

Ha három oldalról támogatott a házasság, akkor nem csak a legjobb dátumokkal segítem utatokat, hanem a ti aktív részvételetekkel minden a lehető legzökkenőmentesebben fog zajlódni, s az égiek segítik utatokat.

Szükség van a résztvevők pontos születési adataira: év, hónap, nap, (lehetőleg) óra és perc, (legalább kereszt-) nevekre.

Megrendelésed esetén kettő teljes hónap, részletes táblázatát kapod meg, - az időintervallumot Te választod ki. Megrendelésed leadásakor a megjegyzés menübe írd be az adatokat vagy küldj külön e-mailt: nora kukac szatmarinora.hu címre.

Az elemzés kérői rendszerint figyelembe veszik a javaslatokat. Úgy vélem, hogy egy esküvőt követő időszakban – első néhány évben – jellemzően minden házasság harmonikus, konzekvenciát levonni 20-30 év távlatában lehet. A esküvő dátuma a teljes torta tészta részét teszi ki. A két résztvevőnek tennie kell a harmóniáért a közös élet során, azaz a krém, a díszítés és a végső íz már nem a dátum és az azt körülölelő energiák kizárólagos eredményéből adódik.

Megrendelésnél a megjegyzés menübe írd be a születési év, hónap, nap, óra, perc adatokat, valamint a születés helyszínét.

Alap esetben e-mailben küldöm a naptárat, így az átvétel módjánál a "személyes átvétel" lehetőségét válaszd akkor is, ha átutalással, PayPal-val, bankkártyával fizetsz.

Az esküvői dátum naptár esetén egyéni adatok alapján egyéni szolgáltatást rendelsz meg, melyre 48 órán (2 munkanap) belüli küldési garanciát vállalok, így nincs lehetőséged arra, hogy az elemzés megrendelése és fizetése után a vásárlástól elállj.

Születési idő pontosítása, azaz korrekció, amennyiben szükséges

Egy komoly, teljes körű és átfogó asztrológiai elemzés, korrekt előrejelzés alapját a születési idő pontossága, illetve pontosítása biztosítja. Az aszcendens meghatározás különösen fontos, így elkerülhetetlen a születési időkorrekció. Amennyiben a születési adatok valószínűleg nem megbízhatóak, valamiért pontatlannak tűnnek, akkor a személyiség elemzés és a bolygók horoszkóp házhelyzete is változhat, így a várható életesemények előrejelzésébe, időzítésébe (fogantatási naptár esetében ez kiemelten fontos!) akár jelentős hiba is  csúszhat. Ezt el tudod kerülni!

Megfelelő összevetések és számítások segítségével a Te születési időd is meghatározható 95% feletti pontossággal.

Mi szükséges hozzá?

Minimum 5, de inkább 6-7 jól körbeírt, az életedet meghatározó esemény dátuma szükséges, a megnevezésükkel együtt, úgy mint:

  • diploma szerzés
  • barátság vagy párkapcsolat kezdete, vége, szakítás, válás, kibékülés
  • jelentős vizsgák időpontjai
  • vállalkozás indítása
  • lakhely változtatás
  • nagyobb betegség, baleset, műtét kezdete | időpontja
  • közeli hozzátartozó halála
  • stb.

Csak a téged valóban és közvetlenül érintő eseményeket sorolj fel, év, hónap és nap megadásával, vagy legalább év és hónap felsorolásával. A "valamikor 2006 körül" nem elégséges.

A napszak megadása nagy segítség, legalább annyi, mint "hajnalban 4-6 között", vagy "déli harangszó környékén", esetleg "esti szürkület volt", stb.

Az adatokat a megrendelés következő lépésénél a megjegyzés menübe írd, vagy küldd el közvetlenül e-mailben a nora (kukac) szatmarinora.hu címre. (Amennyiben időkorrekciót is kérsz, 2-3 napra van szükség az anyag elkészítéséhez, kérem türelmedet)

Az időkorrekció nem azonos egy teljeskörű elemzéssel, csupán a születés pillanatát pontosítom általa a további, korrekt elemzés(ek) elkészítéséhez.

 


Skype elérhetőség

Termék címkék: dátum, esküvő, házasság, naptár