Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Energia naptár 12 hónapra

Ár:
49.900 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Vajon érdemes figyelni a Holdállást? Tényleg hatnak az aktuális égi bolygóállások? Mennyit vagy hajlandó kockáztatni azért, hogy a következő 12 hónapod napról napra kiszámítható legyen? Milyen energiával bír egy nap? Mindegy milyen égi hatás alatt mondasz igent, nemet, indulsz útnak vagy folytatsz struccpolitikát? Nem! Tudni akarod, hogy a következő 365 napodon mikor és mit tegyél, és mikor, mit kerülj el TUDATOSAN? Kockáztatsz vagy felkészülsz?
Elérhetőség: Raktáron
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Személyes konzultáció Szatmári Nórával Személyes konzultáció - ONLINE is! (15/25/55/85 perc)
15.000 Ft
Reggeli.hu - Születési időkorrekció Születési Időkorrekció - horoszkóphoz
6.000 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 15!

Leírás és Paraméterek

Ennek a naptárnak a létrejöttét egy kedves kliensnek köszönhetem, aki esküvő-naptárt rendelt. Pár hónappal később felhívott, hogy a két hónapos naptárat figyelve neki 100%-ban bejött az előrejelzés. Jó nap, rossz nap, felemelő, energikus, kellemetlen vagy épp leterhelő nap, stb. Ő bizony szeretne egy egész éves naptárt, 12 teljes hónapot felölelve. Majd jött a barátja, az üzlettársa - ugyanezt kérve. A visszajelzés olyannyira pozitív volt, hogy felkínálom ezt a lehetőséget a nagy nyilvánosságnak.

Energia naptár - asztrológiai, számmisztikai és holdnaptár elemzéssel, 12 hónapra

Egyedi, személyre szabott naptár, a te születési adataiddal kompatibilis!

Asztrológusként és a numerológiában való jártasságom felhasználásával nagyon fontosnak tartom, hogy mindenkinek segítséget nyújtsak abban, mikor a legideálisabb egy esküvőt megtartani, szerződést aláírni, nagy lépést tenni az aktuális cél felé, stb.

Mit veszek figyelembe? Mindig több módszer alapján elemzek:

- átnézem a nyugati asztrológiai konstellációkat
- megközelítem az egészet számmisztikai perspektívából
- mindezt körülöleli a Hold járása!

Szükség van az érintett személy pontos születési adataira: év, hónap, nap, (lehetőleg) óra és perc + keresztnév

Megrendelésed esetén 12 teljes hónap, részletes táblázatát kapod meg, - az időintervallumot a kezdő dátummal Te választod ki. Megrendelésed leadásakor a megjegyzés menübe írd be az adatokat vagy küldj külön e-mailt: nora kukac szatmarinora.hu címre.

A naptárat pdf formátumban küldöm.

Befektetett munkaórák száma: 15

Megrendelésnél a megjegyzés menübe írd be a születési év, hónap, nap, óra, perc adatokat, valamint a születés helyszínét.

Alap esetben e-mailben küldöm a naptárat, így az átvétel módjánál a "személyes vagy online átvétel" lehetőségét válaszd akkor is, ha átutalással, PayPal-val, bankkártyával fizetsz.

Az energia naptár esetén egyéni adatok alapján egyéni szolgáltatást rendelsz meg, melyre 5 munkanapon belüli küldési garanciát vállalok, így nincs lehetőséged arra, hogy az elemzés megrendelése és fizetése után a vásárlástól elállj.

Bizonytalan vagy a születési óra és percben?

Születési idő pontosítása, azaz korrekció, amennyiben szükséges

Egy komoly, teljes körű és átfogó asztrológiai elemzés, korrekt előrejelzés alapját a születési idő pontossága, illetve pontosítása biztosítja. Az aszcendens meghatározás különösen fontos, így elkerülhetetlen a születési időkorrekció. Amennyiben a születési adatok valószínűleg nem megbízhatóak, valamiért pontatlannak tűnnek, akkor a személyiség elemzés és a bolygók horoszkóp házhelyzete is változhat, így a várható életesemények előrejelzésébe, időzítésébe (fogantatási naptár esetében ez kiemelten fontos!) akár jelentős hiba is  csúszhat. Ezt el tudod kerülni!

Megfelelő összevetések és számítások segítségével a Te születési időd is meghatározható 95% feletti pontossággal.

Mi szükséges hozzá?

Minimum 5, de inkább 6-7 jól körbeírt, az életedet meghatározó esemény dátuma szükséges, a megnevezésükkel együtt, úgy mint:

- diploma szerzés
- barátság vagy párkapcsolat kezdete, vége, szakítás, válás, kibékülés
- jelentős vizsgák időpontjai
- vállalkozás indítása
- lakhely változtatás
- nagyobb betegség, baleset, műtét kezdete | időpontja
- közeli hozzátartozó halála
stb.
Csak a téged valóban és közvetlenül érintő eseményeket sorolj fel, év, hónap és nap megadásával, vagy legalább év és hónap felsorolásával. A "valamikor 2006 körül" nem elégséges.

A napszak megadása nagy segítség, legalább annyi, mint "hajnalban 4-6 között", vagy "déli harangszó környékén", esetleg "esti szürkület volt", stb.

Az adatokat a megrendelés következő lépésénél a megjegyzés menübe írd, vagy küldd el közvetlenül e-mailben a nora (kukac) szatmarinora.hu címre. (Amennyiben időkorrekciót is kérsz, 2-3 napra van szükség az anyag elkészítéséhez, kérem türelmedet)

Az időkorrekció nem azonos egy teljeskörű elemzéssel, csupán a születés pillanatát pontosítom általa a további, korrekt elemzés(ek) elkészítéséhez.

Skype elérhetőség