Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Coaching Kérdéssor | 12 életterületre

Ár:
2.490 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Ahhoz, hogy tényleg jó tervekkel, okos gondolatokkal és bátor, megvalósító éned szabadon engedésével jól éld meg a mindennapokat, válaszold meg az alábbi kérdéseket. Nem kell sietni, nem kell kapkodni, gondolj át mindent.

Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás és Paraméterek


Amennyiben csak ezt a terméket rendeled meg, úgy az átvétel módja "személyes átvétel", kérlek, ezt az opciót válaszd, ne a postázást. Ez minden online konzultációra és e-bookra vonatkozik - így nyomtatható termék esetén megspórolhatod magadnak a felesleges postaköltséget.


Asztro-coaching kérdéssor

e-bookban

12 feladat 2017-re - Vagy bármikorra!

* 12 témakör
* 12 garantált megoldókulcs mindennapos problémáidhoz
* Egyedi, életterületekre bontott kérdéssorok
* Szatmári Nóra által kidolgozott asztro-coaching szisztéma segítségével

Ahhoz, hogy tényleg jó tervekkel, okos gondolatokkal és bátor, megvalósító éned szabadon engedésével jól éld meg a mindennapokat, válaszold meg az alábbi kérdéseket. Nem kell sietni, nem kell kapkodni, gondolj át mindent. A lehető legtöbb kérdést válaszold meg, és írd is le a válaszaidat. Egy év alatt többször is nekifuthatsz a feladatnak, megéri a befektetett időt és energiát.

Hogyan válaszolj, mit írj le?

Mindent, ami eszedbe jut, és légy maximálisan őszinte. Nem valakinek írod ezeket a sorokat, hanem önmagadnak. Az őszinte felvállalással hatalmas lépést teszel egy jobb élet, a megbékélés és az elfogadás felé. Tedd próbára magad, mert képes vagy jobbá válni. Bármikor tehetsz magadért valami fontosat, s ha egy a feladat nagy falatnak tűnik, válassz egy másikat a többi  közül!

Tartalom:

12 asztro-coaching kérdéssor - 12 x 30 kérdés

- Emberi kapcsolatok
- Karrier, szakmai előmenetel
- Önmegvalósítás, önismeret
- Függőségek, kényszerek, túlzások
- Pénzügyek, anyagiak
- Tanulás, önfejlesztés, megmérettetés
- Egészség
- Szórakozás, kikapcsolódás, feltöltődés
- Harag, elfojtás, megbocsátás
- Baráti kapcsolatok (újragondolása)
- Otthon, lakóhely
- Új életcélok

Ne viselj álarcot, te tudod a legjobban, ha megpróbálsz más lenni, mint aki valójában vagy, az szimpla időfecsérlés. Az légy, aki vagy! Fejleszd tovább egyedi ötleteidet, különleges tulajdonságaidat, erősségeidet, egyedi – az égtől kapott vagy tanult – képességeidet! Az légy, akinek ismered magad, légy önmagad legjobb verziója, de csakis a saját elképzeléseid és szabályaid szerint! Ha nem vagy egyenes magadhoz, és ha nem cselekszel meg valamit szívvel-lélekkel, akkor inkább neki se kezdj! Ha önmagad vagy, akkor a hozzád méltó emberek és helyzetek szeretnek és vesznek majd körül.

Fizetés után PDF anyagként kerül kiküldésre és/vagy letöltésre. (normál postázási mód nincs)

Skype elérhetőség

Termék címkék: coaching, ebook, könyv, önfejlesztés