Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bőség Kristály karlánc - 1 db

Ár:
4.490 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

BŐSÉGre vagy hangolva? Akkor SIKERre, ELÉGEDETTSÉGre, ÖRÖMre, BÁTORságra KÓDohatod magadat ezzel a különleges, 12 különféle ásványt tartalmazó kristály ékszerrel.

Itt válaszd ki, hány darabot szeretnél!

Elérhetőség: Raktáron
Itt válaszd ki:
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

GAZDAGSÁG vagy BŐSÉG? Melyikre szeretnéd magadat hangolni?


Gazdagság definíció: a gazdagság NEM nem csak a pénzről és a pénz meglétéről vagy a sok pénzről szól. Nem luxustárgyakról, szép autóról és nagy házról árulkodik.

A gazdagság maga a bőség, a bőség pedig nem pénz. A bőség fogalma igen tág, mégis tulajdonképpen nagyon szűk. A bőségben benne foglaltatik a tulajdon és az erőforrások sokasága, amik elérhetőek számodra is. Amennyiben valakinek hatalmas tudása van, az maga a bőség, és az csupán részletkérdés, hogy ezt miként tudja (vagy akarja) pénzzé formálni. A leggazdagabb az a személy, akinek a tudása kiemelkedő. (én ebben hiszek)

A tudás nem feltétlenül kiemelkedő szakmai tudás: sokkal inkább tapasztalat, empátia, lelkesedés és lendület egyvelege. Ha ez megvan, akkor nem baj, ha nem ő a legkreatívabb asztalos vagy séf, mert a megtermelt eredményben olyan energia lesz jelen, amit mások nem tudnak előállítani.


BŐSÉGre vagy hangolva? Akkor SIKERre, ELÉGEDETTSÉGre, ÖRÖMre, BÁTORságra KÓDohatod magadat ezzel a különleges, 12 különféle ásványt tartalmazó kristály ékszerrel.

Meditatívan, egyedileg behangolásra kerülő, a test – lélek – szellem egyensúlyára törekvő, egyben BŐSÉGVONZÓ karkötő.
KIZÁRÓLAG ebben a webáruházban kapható, EGYEDI termék.


Saját részre vagy különleges meglepetésként is szolgálhat bármilyen alkalomra az egyedileg kódolt, harmonizáló karkötő. Igazi BŐSÉGVONZÓ. Ha egy lépést teszel a célod felé, kettő lépéshez ad lendületet. Ha adsz másoknak valamit, duplán fogsz visszakapni mindent. Van merszed kipróbálni?


A karkötő 12 féle gyógyhatású ásvány (kristály) felhasználásával, figyelemmel, odaadással, valamint rengeteg szeretettel készült. Hossza: 20 cm, hosszabbító lánccal ellátva (+ 3,5 cm), így testalkattól függetlenül bárki hordhatja, - akár bokán is! A díszítő kiegészítők mind nikkelmentes, antiallergén alkatrészek, nem okozhatnak bőrirritációt. Egyedi méretben is elkészítjük, kérlek, ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon - ELŐZETESEN.


A testi, lelki és szellemi harmonizálás egyik legeredményesebb módszere a kristályok energiájának, rezgéseinek segítségül hívása. 80000 éve kezdték használni őseink, - nem véletlenül, hanem azért, mert ők pontosan tudták, micsoda energia rejlik a kövekben. A kristály energiája együtt rezeg az élő szervezettel, de még az élettelen tárgyakkal is. Ezen energiákat sokrétűen tudjuk hasznosítani, s képesek vagyunk közvetlen kapcsolatba kerülni velük. A meditatív módon történő behangolással az ásványok ereje, hatása megsokszorozódik, ráadásul meg is hosszabbodik!


AJÁNDÉK organza tasakkal!  

Skype elérhetőség