Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Aurafotózás

Ár:
16.000 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt

A saját fejlesztésű készülék detektálja a testet, az azt körbeölelő energiamezőt - aurát. Aurafotózás nem csak az irodámban lehetséges, hanem bármilyen típusú rendezvényen is.

AJÁNDÉKUTALVÁNYKÉNYT is kérheted, névre szólóan!

Helyszín: Két Ösvény Klub

Több megrendelés együttes leadása esetén házhoz megyek - igény szerint.

Elérhetőség: Raktáron
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Az állapotfelmérés során látni fogom az energiameződet, aurádat, meg tudom mondani, hogy milyen a test-lélek-szellem általános állapota, hol van elakadás, betegséggóc, melyik csakrád milyen működési funkcióban van - alulműködés vagy túlműködés, netán teljesen jól működik. Mely életterületen kell változtatnod, hol vagy felfokozott állapotban vagy épp melankóliában.

Biztosan meglepő információkat tudhatsz meg magadról, aktuális testi, lelki, szellemi állapotodról. Miért nem próbálod ki már most?

Mi történt már nálam?

A 60 éves, korosodó hölgyről kiderült, hogy komoly csípőízületi gondja van, elküldtem orvoshoz. Azóta túl van egy műtéten, ismét mozog, sőt, heti háromszor eljár tornázni, pedig erre évekig nem volt módja.

Egy 35 éves fiatalember mindösszesen annyi problémát észlelt, hogy mostanában valami nem jó... Elkészült a fotó, emellett bemértem kézi ingával is a csakrák állapotát, és felhívtam a figyelmét arra, hogy olyan szinten leterheli magát, amit már nem bír el a szervezete. Hosszas beszélgetést követően kicsit visszavett a tempóból, és - legfőképp - a teste ezt meg is hálálta.

Egy 40 éves, nagyon fiatalos hölgy aurafotóján azonnal észleltem, hogy... hmmm... szerintem terhes. Lehetséges? Mire ő: Az kizárt! 3 héttel később megkeresett, hogy de igen... és ő ezt nem is érti... Legvégső soron nagyon boldog volt a hír hallatán.

Milyen módszerrel dolgozom?

Auraelemzés: elkérem a nevet, születési dátumot - ezek csupán a nyomtatás során lényegesek, hogy bárki beazonosíthassa a saját fotóját. Gyakran külön bemérem a csakrákat, ha úgy érzem, többletsegítség kell a még részletesebb, még alaposabb elemzéshez.
Amikor kész a fotó, indulhat az elemzés, az aura alapos áttanulmányozása.

Aurafotózás, tanácsadás + nyomtatott kép (55 perc)

Időpont egyeztetés Nórához vagy ajánlatkérés rendezvényre: +36 70 3116125

Skype elérhetőség