Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Áldás kristály VÉGTELEN (8)

Átlagos értékelés: Nem értékelt

SIKERre, ELÉGEDETTSÉGre, ÖRÖMre, BÁTORságra KÓDolt, Bükkszentkereszten, a Boldogasszony kövénél, meditatívan, egyedileg behangolásra kerülő, a test – lélek – szellem egyensúlyára törekvő áldást hozó kristály ékszer.

Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Az ÁLDÁS KRISTÁLY kollekció darabja: Végtelen forma

Olyan, akár egy fektetett nyolcas, az ősi Tibetben és Indiában a tökéletességet, a dualizmust, az egységet szimbolizálta nő és férfi között. 

Annak ellenére, hogy a nyolc a női princípium része, olykor mégis a férfiakhoz kapcsolódik. Úgy tartják pl., hogy a fiúgyermek tejfoga nyolc hónapos korában jelenik meg és nyolc évesen veszti el azokat, 2 × 8 évesen pedig férfivá érik. A hét pedig a férfi princípium, a jang száma mégis a fenti analógiát követve a lányokra, nőkre vonatkoztatják.
 

A pekingi olimpia 2008. augusztus (nyolcadik hónap) 8-án, helyi idő szerint este nyolc óra nyolc perckor kezdődött. Ezek nem a véletlen művei. Ezek tudatos dolgok.

Miben segít neked a végtelen szimbólum?
-    segít megtalálni magadban a jót
-    segíti tökéletessé válni
-    segít szeretni önmagadat
-    segít új életet kezdeni
-    segít látni a világ teljességét

Amennyiben keresed a békét, csendet, tökéletességet, azt önmagadban kell legelőször megtalálnod, - s erre a szimbólumra van szükséged a Kristályharmonizáció kristályaival egyesítve.

A szerencsevonzó, harmonizáló ékszert kérheted:
- kapocs és függesztés nélkül (bárhol tartható)
- delfin kapoccsal - így felakaszthatod táskára, kulcstartóra, nyakláncra is
(megrendelésnél a megjegyzés menübe írd be a választásodat!)

AJÁNDÉK: 2 darab e-book:
- Kristályharmonizáció 2017
- Melyik a 6 legfontosabb misztikus és szerencsevonzó szimbólum 2017-re?

SIKERre, ELÉGEDETTSÉGre, ÖRÖMre, BÁTORságra KÓDolt, Bükkszentkereszten, a Boldogasszony kövénél, meditatívan, egyedileg behangolásra kerülő, a test – lélek – szellem egyensúlyára törekvő áldást hozó kristály ékszer.
KIZÁRÓLAG ebben a webáruházban kapható, EGYEDI termék
, 2017-re, pozitív eredményre, egészségre, áldásra hangolva.


Saját részre, vagy különleges meglepetésként is szolgálhat bármilyen alkalomra az egyedileg kódolt, harmonizáló ékszer. Igazi családösszetartó szerepet kaphat, erősíti a szülő-gyermek és a testvérek közti kapcsokat. Legyen belőle mindenkinek egy! Táskában, zsebben, ékszerként viselve.


Az ékszer (talizmán, kabala) 12 féle gyógyhatású ásvány (kristály) felhasználásával, figyelemmel, odaadással, valamint rengeteg szeretettel készül. Egyedi méretben is elkészítjük, kérlek, ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon.


A testi, lelki és szellemi harmonizálás egyik legeredményesebb módszere a kristályok energiájának, rezgéseinek segítségül hívása. 80000 éve kezdték használni őseink, - nem véletlenül, hanem azért, mert ők pontosan tudták, micsoda energia rejlik a kövekben. A kristály energiája együtt rezeg az élő szervezettel, de még az élettelen tárgyakkal is. Ezen energiákat sokrétűen tudjuk hasznosítani, s képesek vagyunk közvetlen kapcsolatba kerülni velük. A meditatív módon történő behangolással az ásványok ereje, hatása megsokszorozódik, ráadásul meg is hosszabbodik!


AJÁNDÉK E-BOOKok - CSAK ÁLDÁS KRISTÁLY ÉKSZER TULAJDONOSOKNAK!


Áldás kristály karlánc - ajándék e-book

Skype elérhetőség