Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Áldás kristály SZŐLŐ

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Egyik legősibb kultúrnövényünk, - élet és halál jelképe. Ahol csak termesztették, kezdettől fogva szent és isteni növénynek, sokhelyütt életfának tekintették. A sumér ékírás az élet szót szőlőlevél alakú jellel ábrázolta. Egy zsidó hagyomány szerint az éden-kerti fa szőlőtőke volt.

Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Az ÁLDÁS KRISTÁLY kollekció legújabb darabja: Szőlő (szőlőfürt) forma

Már az óbabiloniak „az élet füvének” nevezték. Egyik legősibb kultúrnövényünk, - élet és halál jelképe. Ahol csak termesztették, kezdettől fogva szent és isteni növénynek, sokhelyütt életfának tekintették. A sumér ékírás az élet szót szőlőlevél alakú jellel ábrázolta. Egy zsidó hagyomány szerint az éden-kerti fa szőlőtőke volt.

A szőlő a fügével és az olajbogyóval együtt a bőség, jólét és gazdagság, az áldás és az öröm szimbóluma – ősidők óta. Kánaán 7 fő terményének egyike. Az élet jelképeként kezdettől díszítőeleme volt sok különféle kultúrában. A szőlőültetés és maga a szőlőültetvény képét sok vallásban használták (pl. ortodox és heterodox zsidó-keresztény körökben). Részletes leírást megkapod e-bookban!

Miben segít neked a szőlő(fürt) szimbólum?
-    segít különbséget tenni fontos és lényegtelen között
-    segíti megérteni a valóságot
-    segít jobban élni, gyarapodni, növekedni
-    segít új vállalkozás indításánál gyorsan bevételhez jutni
-    segít elégedetté válni

Amennyiben keresed a megújulás lehetőségét, ha leraknád a régit, s vállalkoznál valami újra, ha gyarapodásra vágysz… - akkor erre a szimbólumra van szükséged a Kristályharmonizáció kristályaival egyesítve.

A szerencsevonzó, harmonizáló ékszert kérheted:

- delfin kapoccsal - így felakaszthatod táskára, kulcstartóra, nyakláncra is
- akasztós fülbevaló alappal, azaz a füled dísze lehet bármikor
(megrendelésnél a megjegyzés menübe írd be a választásodat!)

AJÁNDÉK: 2 darab e-book:
- Kristályharmonizáció 2017
- Melyik a 6 legfontosabb misztikus és szerencsevonzó szimbólum 2017-re?


SIKERre, ELÉGEDETTSÉGre, ÖRÖMre, BÁTORságra KÓDolt, Bükkszentkereszten, a Boldogasszony kövénél, meditatívan, egyedileg behangolásra kerülő, a test – lélek – szellem egyensúlyára törekvő áldást hozó kristály ékszer.
KIZÁRÓLAG ebben a webáruházban kapható, EGYEDI termék
, 2017-re, pozitív eredményre, egészségre, áldásra hangolva.


Saját részre, vagy különleges meglepetésként is szolgálhat bármilyen alkalomra az egyedileg kódolt, harmonizáló ékszer. Igazi családösszetartó szerepet kaphat, erősíti a szülő-gyermek és a testvérek közti kapcsokat. Legyen belőle mindenkinek egy! Táskában, zsebben, ékszerként viselve.


Az ékszer (talizmán, kabala) 12 féle gyógyhatású ásvány (kristály) felhasználásával, figyelemmel, odaadással, valamint rengeteg szeretettel készül. Egyedi méretben is elkészítjük, kérlek, ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon.


A testi, lelki és szellemi harmonizálás egyik legeredményesebb módszere a kristályok energiájának, rezgéseinek segítségül hívása. 80000 éve kezdték használni őseink, - nem véletlenül, hanem azért, mert ők pontosan tudták, micsoda energia rejlik a kövekben. A kristály energiája együtt rezeg az élő szervezettel, de még az élettelen tárgyakkal is. Ezen energiákat sokrétűen tudjuk hasznosítani, s képesek vagyunk közvetlen kapcsolatba kerülni velük. A meditatív módon történő behangolással az ásványok ereje, hatása megsokszorozódik, ráadásul meg is hosszabbodik!


AJÁNDÉK E-BOOKok - CSAK ÁLDÁS KRISTÁLY ÉKSZER TULAJDONOSOKNAK!


Áldás kristály karlánc - ajándék e-book

Skype elérhetőség