Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Áldás kristály KÖR

Átlagos értékelés: Nem értékelt

SIKERre, ELÉGEDETTSÉGre, ÖRÖMre, BÁTORságra KÓDolt, Bükkszentkereszten, a Boldogasszony kövénél, meditatívan, egyedileg behangolásra kerülő, a test – lélek – szellem egyensúlyára törekvő áldást hozó kristály ékszer.

Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Az ÁLDÁS KRISTÁLY kollekció legújabb darabja: KÖR forma

A legalapvetőbb szimbólumok egyike, mely az örökkévalóságot, az egységet, a komplexitást, a tökéletességet, az univerzumot és a szent nőt jelképezi. Olyan, mint a nulla. Origo. Kiinduló pont. Segítség az első lépés megtételéhez. Nincs kezdete, nincs vége, de védelmez.

Az emberiség legrégebbi szerencsét hozó szimbóluma. A feminin lélek mellett a mennyei szivárvánnyal is asszociációba hozzák, mely az égben és a földön is látható. Akár a kígyó, vagy a sárkány, melynek farka a szájában van, - az önmagából való újjászületés jelképe, a végtelenségé, az univerzum természetes körforgásáé. A végtelenség szimbóluma a gyűrű is, mely így a házasság jelképévé vált az idők során. (további részletek az e-bookban)

Miben segít 2017-ben neked a kör szimbólum?
-    segít megtalálni az egységet önmagaddal
-    segít egységben lenni a világgal
-    segít az első lépés megtételében
-    segít újjászületni, hisz inspirál
-    segít a harmónia folyamatos fenntartásában

Amennyiben rá akarsz végre találni az Útra, Önmagadra, az Egységre, - akkor erre a szimbólumra van szükséged a Kristályharmonizáció kristályaival egyesítve.

A szerencsevonzó, harmonizáló ékszert kérheted:
- delfin kapoccsal - így felakaszthatod táskára, kulcstartóra, nyakláncra is
- akasztós fülbevaló alappal, azaz a füled dísze lehet bármikor
- akasztó vagy kapocs nélkül
(megrendelésnél a megjegyzés menübe írd be a választásodat!)

AJÁNDÉK: 2 darab e-book:
- Kristályharmonizáció 2017
- Melyik a 6 legfontosabb misztikus és szerencsevonzó szimbólum 2017-re?


SIKERre, ELÉGEDETTSÉGre, ÖRÖMre, BÁTORságra KÓDolt, Bükkszentkereszten, a Boldogasszony kövénél, meditatívan, egyedileg behangolásra kerülő, a test – lélek – szellem egyensúlyára törekvő áldást hozó kristály ékszer.
KIZÁRÓLAG ebben a webáruházban kapható, EGYEDI termék
, 2017-re, pozitív eredményre, egészségre, áldásra hangolva.


Saját részre, vagy különleges meglepetésként is szolgálhat bármilyen alkalomra az egyedileg kódolt, harmonizáló ékszer. Igazi családösszetartó szerepet kaphat, erősíti a szülő-gyermek és a testvérek közti kapcsokat. Legyen belőle mindenkinek egy! Táskában, zsebben, ékszerként viselve.


Az ékszer (talizmán, kabala) 12 féle gyógyhatású ásvány (kristály) felhasználásával, figyelemmel, odaadással, valamint rengeteg szeretettel készül. Egyedi méretben is elkészítjük, kérlek, ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon.


A testi, lelki és szellemi harmonizálás egyik legeredményesebb módszere a kristályok energiájának, rezgéseinek segítségül hívása. 80000 éve kezdték használni őseink, - nem véletlenül, hanem azért, mert ők pontosan tudták, micsoda energia rejlik a kövekben. A kristály energiája együtt rezeg az élő szervezettel, de még az élettelen tárgyakkal is. Ezen energiákat sokrétűen tudjuk hasznosítani, s képesek vagyunk közvetlen kapcsolatba kerülni velük. A meditatív módon történő behangolással az ásványok ereje, hatása megsokszorozódik, ráadásul meg is hosszabbodik!


AJÁNDÉK E-BOOKok - CSAK ÁLDÁS KRISTÁLY ÉKSZER TULAJDONOSOKNAK!


Áldás kristály karlánc - ajándék e-book

Skype elérhetőség