Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Áldás kristály KÖNYVjelző Sárkánnyal

Átlagos értékelés: Nem értékelt

SIKERre, ELÉGEDETTSÉGre, ÖRÖMre, BÁTORságra KÓDolt, Bükkszentkereszten, a Boldogasszony kövénél, meditatívan, egyedileg behangolásra kerülő, a test – lélek – szellem egyensúlyára törekvő áldást hozó kristály ékszer.

Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Az ÁLDÁS KRISTÁLY kollekció legújabb darabja: KÖNYVJELZŐ SÁRKÁNNYAL

A buddhizmus közel kétezer évvel ezelőtt érkezett India irányából Kínába. Megtelepedése során alkalmazkodott a kínai kultúrához, és kölcsönösen hatottak egymásra. Itt talált egymásra a buddhizmus a sárkányokkal. Legalább 7 ezer éve részei a sárkányok a kínai kultúrának. Az erőt, hatalmat, kreativitást, mennyországot és a jó szerencsét egyben szimbolizálják. A kínai filozófia rendszere úgy véli, hatalmuk van a víztömegek, az eső, az áradás és a vihar fölött. Lassacskán a kínai buddhista művészetben a megvilágosodás szimbólumává vált a sárkány. A templomok tetejét, kapuit díszítették őrző sárkányokkal, melyek jelzik a a sárkány tisztaságának fontosságát és erejét is. Gyakran a mani ékkövet karmaikban tartva ábrázolják őket, ez Buddha tanítását képviseli.

Miben segít neked a KRISTÁLYHARMONIZÁCIÓ és a SÁRKÁNY szimbólum?
-    segít erőssé válni
-    segíti beilleszkedni a számodra legjobb helyre
-    segít kitartónak lenni, célt elérni
-    segít nevetni, örülni, élni
-    segít hinni abban hogy a világ jó

Amennyiben keresed a harmóniát, a belső békét, akkor erre a szimbólumra van szükséged a Kristályharmonizáció kristályaival egyesítve.


AJÁNDÉK: 2 darab e-book:
- Kristályharmonizáció 2017
- Melyik a 6 legfontosabb misztikus és szerencsevonzó szimbólum 2017-re?

 

SIKERre, ELÉGEDETTSÉGre, ÖRÖMre, BÁTORságra KÓDolt, Bükkszentkereszten, a Boldogasszony kövénél, meditatívan, egyedileg behangolásra kerülő, a test – lélek – szellem egyensúlyára törekvő áldást hozó kristály ékszer.
KIZÁRÓLAG ebben a webáruházban kapható, EGYEDI termék
, 2017-re, pozitív eredményre, egészségre, áldásra hangolva.


Saját részre, vagy különleges meglepetésként is szolgálhat bármilyen alkalomra az egyedileg kódolt, harmonizáló ékszer. Igazi családösszetartó szerepet kaphat, erősíti a szülő-gyermek és a testvérek közti kapcsokat. Legyen belőle mindenkinek egy! Táskában, zsebben, ékszerként viselve.


A könyvjelző 12 féle gyógyhatású ásvány (kristály) felhasználásával, figyelemmel, odaadással, valamint rengeteg szeretettel készül. Egyedi méretben is elkészítjük, kérlek, ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon.


A testi, lelki és szellemi harmonizálás egyik legeredményesebb módszere a kristályok energiájának, rezgéseinek segítségül hívása. 80000 éve kezdték használni őseink, - nem véletlenül, hanem azért, mert ők pontosan tudták, micsoda energia rejlik a kövekben. A kristály energiája együtt rezeg az élő szervezettel, de még az élettelen tárgyakkal is. Ezen energiákat sokrétűen tudjuk hasznosítani, s képesek vagyunk közvetlen kapcsolatba kerülni velük. A meditatív módon történő behangolással az ásványok ereje, hatása megsokszorozódik, ráadásul meg is hosszabbodik!


AJÁNDÉK E-BOOKok - CSAK ÁLDÁS KRISTÁLY ÉKSZER TULAJDONOSOKNAK!


Áldás kristály karlánc - ajándék e-book

Skype elérhetőség