Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Áldás kristály CSEPP

Átlagos értékelés: Nem értékelt

Ez a jelkép segít, hogy oda kerülj, ahol a legjobb neked. (a részletes leírást megkapod e-bookban)

Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Az ÁLDÁS KRISTÁLY kollekció legújabb darabja:

Csepp forma: Csepp a tengerben… elveszni a sokaságban? Lényegtelenné válni és beleolvadni a tömegbe? Nem! A csepp a tengerben épp ugyanolyan fontos, mint a teljes víztömeg. Mert a teljes víztömeget a sok apró csepp összessége alkotja. A csepp minden esetben tengerré válik s élteti a világot. Az esőcsepp táplálja a növényeket, állatokat, forrást fakaszt, vízeret majd patakot formál, melyből folyó lesz, mi eljut a tengerig.

A csepp formátum minden esetben megmutatja, mi dolgod a világban. Érezni fogod a világot magad körül s meglátod: van bőven tennivalód. A csepp forma magához vonz, életet s boldogságot ad, folyamatos alkalmazásával jól fogod magadat érezni minden nap.
Ez a jelkép segít, hogy oda kerülj, ahol a legjobb neked. (a részletes leírást megkapod e-bookban)

Miben segít neked a csepp szimbólum?

-    segít megtalálni a helyedet a földön
-    segíti beilleszkedni a számodra legjobb helyre
-    segít megérteni, mi a dolgod itt és most
-    segít messzire űzni a búskomorságot, rossz kedvet
-    segít védelmező mezőt kialakítani körülötted

Amennyiben keresed a harmóniát stabilitással ötvözve, akkor erre a szimbólumra van szükséged a Kristályharmonizáció kristályaival egyesítve.

A szerencsevonzó, harmonizáló ékszert kérheted:
- delfin kapoccsal - így felakaszthatod táskára, kulcstartóra, nyakláncra is
- akasztós fülbevaló alappal, azaz a füled dísze lehet bármikor
(megrendelésnél a megjegyzés menübe írd be a választásodat!)

AJÁNDÉK: 2 darab e-book:
- Kristályharmonizáció 2017
- Melyik a 6 legfontosabb misztikus és szerencsevonzó szimbólum 2017-re?


SIKERre, ELÉGEDETTSÉGre, ÖRÖMre, BÁTORságra KÓDolt, Bükkszentkereszten, a Boldogasszony kövénél, meditatívan, egyedileg behangolásra kerülő, a test – lélek – szellem egyensúlyára törekvő áldást hozó kristály ékszer.
KIZÁRÓLAG ebben a webáruházban kapható, EGYEDI termék, 2017-re, pozitív eredményre, egészségre, áldásra hangolva.

Saját részre, vagy különleges meglepetésként is szolgálhat bármilyen alkalomra az egyedileg kódolt, harmonizáló ékszer. Igazi családösszetartó szerepet kaphat, erősíti a szülő-gyermek és a testvérek közti kapcsokat. Legyen belőle mindenkinek egy! Táskában, zsebben, ékszerként viselve.


Az ékszer (talizmán, kabala) 12 féle gyógyhatású ásvány (kristály) felhasználásával, figyelemmel, odaadással, valamint rengeteg szeretettel készül. Egyedi méretben is elkészítjük, kérlek, ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon.


A testi, lelki és szellemi harmonizálás egyik legeredményesebb módszere a kristályok energiájának, rezgéseinek segítségül hívása. 80000 éve kezdték használni őseink, - nem véletlenül, hanem azért, mert ők pontosan tudták, micsoda energia rejlik a kövekben. A kristály energiája együtt rezeg az élő szervezettel, de még az élettelen tárgyakkal is. Ezen energiákat sokrétűen tudjuk hasznosítani, s képesek vagyunk közvetlen kapcsolatba kerülni velük. A meditatív módon történő behangolással az ásványok ereje, hatása megsokszorozódik, ráadásul meg is hosszabbodik!


AJÁNDÉK E-BOOKok - CSAK ÁLDÁS KRISTÁLY ÉKSZER TULAJDONOSOKNAK!
Áldás kristály karlánc - ajándék e-book

Skype elérhetőség