Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

A reggeli.hu webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a reggeli.hu használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért!

Egyet nem értés esetén kérjük, a rendszert ne használja!

Simple payment fizetésre vonatkozó Adattovábbítási nyilatkozat

Elfogadom, hogy a(z) Bíborcsillag Harmónia Kft. (1082 Budapest, Baross u. 3.) által a(z) reggeli.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

Üzemeltetői adatok

Cégnév: Bíborcsillag Harmónia Kft.
Székhely: 1082 Budapest, Baross u. 3.
Adószám: 25809514-2-42
Cégjegyzékszám: 0109290346
Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Fővárosi cégbíróság
Szerződés nyelve: magyar
Elérhetőség: info (kukac) reggeli.hu
Telefon: +36 70 311 6125 (hétköznap 07:30 és 16:30 között)

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A webáruház forgalmazza az Ezoterikus Kalendárium 2017 nevű terméket, valamint egyéb szolgáltatásokat és termékeket. A terméknél megjelenített képek a valóságot ábrázolják.

A megjelenített termékek online, a webáruház szoftverén keresztül rendelhetőek meg.

Személyes átvétel esetén nincs postaköltség.

A postaköltség 1390 Ft minden csomagra egységesen - magyarországi címre. Egyéb esetekben külön egyeztetés szükséges. (további árak lent)

Fizetési módozatok:

Áraink bruttó árak, az Áfát tartalmazzák.

Szállítási díjak

Szállítás díjak belföldre

A szállítási díjat a rendelés értéke határozza meg:

(Például:)

Házhoz-szállítás előrefizetéssel:

Összesített díjak

postai kézbesítéssel kiküldött könyvek ára, postaköltséggel, kedvezménnyel

Darab Összeg
1 db 5880 Ft
2 db 10370 Ft
3 db 14860 Ft

postai kézbesítéssel kiküldött 1 db könyv ára KÜLFÖLDRE, postaköltséggel, 10 % kedvezménnyel (néhány példa)

Darab Összeg
1 db 4990 Ft (EU tagállamok)
1 db 9990 Ft (Ausztrália, USA)

A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Regisztráció

Vásárlás kizárólag felhasználói regisztrációval lehetséges. A regisztráció előnye, hogy amennyiben legközelebb is szeretne tőlünk rendelni, adatait nem szükséges újonnan megadni, több szállítási/számlázási címet is felvehet, valamint rendelési folyamatát is nyomon követheti.

A regisztráció nem vesz igénybe 1 percnél több időt.

Ügyeljen az adatok pontos megadására, hogy a kiszállítás zökkenőmentesen történhessen.

A megrendelés folyamata

1. Regisztráció, visszaigazolás, belépés

2. Válasszon a webáruház tartalmából

3. Válasszon a csomagok típusából, valamint darabszámot, majd ha mindent rendben talál, adja hozzá a kosárhoz

4. Ha véglegesíteni és fizetni szeretne a rendelést, akkor az "ITT" feliratra kattintva megteheti!

5. Kérjük, ellenőrizze a kosár pontos tartalmát valamint a saját személyes adatait.

6. Válasszon átvételi módot, majd fiztési módot.

7. Ha kérdése, észrevétele van, azt írja be a megjegyzés boxba.

8. Ha mindennel elkészült, akkor a megrendelés gomb aktívvá válik, - nyomja meg.

9. Megkapja a fizetéshez és átvételhez szükséges információkat.

10. A rendelésről hamarosan részletes visszaigazoló e-mailt kap.

A megrendelés akkor válik élővé, amint azt az ügyfélszolgálat e-mailben visszaigazolja.

A megrendelt terméke(ke)t jelen akcióval 2016. július 1-ig kell kifizetni, azonban nem garantáljuk, hogy az első 300 vásárlói csoport tagjává válik. Az ingyenes szemináriumi belépőre kizárólag a díj megfizetésével válik jogosulttá, melyről az összeg cégünkhöz való beérkezését követően tájékoztatjuk.

A rendelések feldolgozása munkanapokon 08:00-tól 22:00 óráig, de legkésőbb 36 órán belül megtörténik.

A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra.

Ügyfélszolgálatunk a megrendelésről egy levelet küld Önnek, melyben található rendelési számra hivatkozva érdeklődhet megrendelésével kapcsolatban elérhetőségeink bármelyikén, illetve nyomon követheti ha belép az oldalra regisztrációkor megadott adataival.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén az újabb visszaszállítás díj megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Garancia

Az Bíborcsillag Harmónia Kft. az Ezoterikus Kalendárium 2017 című kiadványra minőségi garanciát vállal, tehát a nyomdahibás könyveket díjmentesen kicseréli. Problémáját mihamarabb jelezze, ezután személyesen vagy telefonon tájékoztatjuk a teendőkről, illetve elérhetőségeink valamelyikén is tájékoztatást nyújtunk.

A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra!

Elállás joga

A megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben Bíborcsillag Harmónia Kft. köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli.

Jelen dokumentumban nem szabályozott kérdésekkel kapcsolatban lásd:

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletet.

(http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor)

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Részletesen lásd: „Jogok és Kötelezettségek”

A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére (személyesen is lehetséges, előzetes időpont egyeztetéssel). A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli!

A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is vásárlót terheli. A termék visszaküldést követő harminc napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.